Home Food & Travel Rođen je prvi avion s prostorom “samo za odrasle”

Rođen je prvi avion s prostorom “samo za odrasle”

575
0
pexels adrienn 1458302

Međutim, čim je objavljena na internetu, vijest je izazvala lavinu kritika. Pogledajmo detalje…

Uskoro će biti dostupan avion koji će imati prostor “samo za odrasle” koji ne mogu podnijeti dječji plač, barem prema tvrdnjama tvrtke Corendon.

Uplakana beba može postati noćna mora

Za neke je putovanje avionom i dobiti mjesto pored uplakane bebe, prava noćna mora. Jedna je stvar ljutiti se na nepristojnog putnika koji sluša glazbu bez slušalica ili na nekoga tko neprestano priča. Druga stvar je živcirati se zbog nečega tako prirodnog kao što je uobičajeni plač djeteta. Pogotovo ako se uzme u obzir da izlet može učiniti nervoznom i odraslu osobu, a kamoli ne dijete.

Prostor koji je zabranjen djeci

Jedna je zrakoplovna tvrtka je odlučila problem riješiti na diplomatski način. Tvrtka je napravila prostor u kojem je djeci zabranjen ulaz. Ideja je to turske tvrtke Corendon koja namjerava namijeniti prostor samo za odrasle na letovima A350 iz Amsterdama do karipskog otoka Curaçao.

Zvučna izolacija

Kako piše Daily Mail, područje “samo za odrasle” bit će odvojeno od ostatka zrakoplova zvučno izoliranim pregradama i zavjesama koje će “stvoriti zaštićeno okruženje za miran i opušten let”. Nalazit će se u prednjem dijelu aviona i imat će 9 sjedala prve klase s dovoljno prostora za protegnuti noge i još 93 normalna sjedala.

Samo za odrasle

“Ovaj dio aviona namijenjen je putnicima koji putuju bez djece i poslovnim putnicima koji žele raditi u mirnom okruženju čak i na velikoj nadmorskoj visini.”

“Istovremeno, uvođenje Only Adult zone pozitivno utječe i na roditelje s djecom. Ne moraju se previše brinuti o mogućim reakcijama drugih putnika ako im je dijete malo zaigrano ili plače.”

Međutim, čim je objavljena na internetu, vijest je izazvala brojne kritike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here