Home Sport Rožman zadovoljan igrom ali ne i bodom: I u San Sebastianu idemo...

Rožman zadovoljan igrom ali ne i bodom: I u San Sebastianu idemo na pobjedu!

559
0

Nisam zadovoljan jer Rijeka nije pobijedila. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, imali smo jako dobre šanse koje nismo iskoristili i na kraju moramo biti zadovoljni i tim bodom – rekao je iza remija sa Osijekom trener Rijeke Simon Rožman.
– Umor zbog Europe? Zabranio sam igračima da uopće razmišljaju u tom smjeru. Mlada smo momčad, ušli smo u seriju utakmica svaka 3-4 dana i nema priče o umoru. Može zbog europskih utakmica malo patiti igra i rezultat u HNL-u, ali dugoročno je to veliki dobitak za nas. Ja danas moram biti zadovoljan svime osim konačnim rezultatom jer uvijek igramo na pobjedu. Tako ćemo igrati i u četvrtak u San Sebastianu kod Real Sociedada, zaključio je Rožman.

Iako je momčad Nenada Bjelice 35 minuta imala igrača više, na kraju je bio zadovoljniji bodom od trenera Rijeke.

– Pobjede nad Dinamom i Istrom i sad bod na Rujevici. Odličan tjedan za nas, ja sam zaista zadovoljan. Slažem se s da je Rijeka bila bolja u prvom poluvremenu, ali isto tako mislim da je konačan rezultat realan i pravedan ishod. Teško smo igrali protiv tih Rijekinih 3-5-2 u prvom dijelu. Onda sam korigirao formaciju i to je izgledalo bolje. Rijeci je s igračem manje još više do izražaja došao umor nakon Napolija, istakao je trener Osijeka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here