Home Sport Scoria: Olako smo primali pogotke

Scoria: Olako smo primali pogotke

534
0

Teško je računati na bodove kada kod kuće primiš tri gola. Za ovako jednu tešku utakmicu primali smo ih prelako. Splićani su bili tvrdi i dobro organizirani i vjerojatno su nas i oni primorali da činimo te greške kod golova. Utakmica se cijelo vrijeme razvijala na način da smo stalno morali nešto mijenjati. Drugi smo pogodak primili u krajnje nezgodnom trenutku. Izgubili smo čvrstinu i kompaktnost ekipe i na kraju se nismo uspjeli vratiti u utakmicu. Gosti su se sjajno branili iako dugo nisam vidio da ovako puno igrača pada na travu i to sami od sebe. Šteta što nismo uspjeli izvući barem bod. To bi po prikazanom bio najrealniji ishod, ali pobjeda Splita je zaslužena, rekao je iza utakmice trener ‘bijelih’ Elvis Scoria.

Zoran Vulić, razumljivo, bio je potpuno oprečnog raspoloženja zadovoljan pobjedom u premijernoj utakmici na klupi Splita.

Bila je ovo utakmica kakvu smo očekivali i predviđali. Rijeka je igrala izravnim loptama na našu zadnju liniju, a golove smo primili nakon pogrešaka kakve nam se ne smiju događati ako želimo nešto više napraviti. Znali smo da ako ne budemo agresivni da na Kantridi nemamo što tražiti. Nismo odigrali nešto naročito, ali smo bili borbeni i agresivni, dobro parirali Rijeci i za to smo nagrađeni. To je segment igre moje momčadi s kojim sam najviše zadovoljan, završio je Vulić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here