Home Sport Selahi sutra potpisuje za – Rijeku!

Selahi sutra potpisuje za – Rijeku!

268
0
Lindon Selahi

U aktualnim poslovnim obvezama predsjednika Damira Miškovića vezanim za Dubai, uprava HNK Rijeka napravila je značajan korak u očuvanju ključnog igrača, Lindona Selahija. Iako predsjednik još nije imao priliku upoznati igračevog menadžera, sportski direktor Darko Raić-Sudar sjeo je s igračem, potvrđujući time predanost kluba prema Selahiju i nastojanje da zadrže kvalitetnog igrača u momčadi, saznaju 24 sata.

Inicijativa za razgovor proizašla je s igračeve strane, a nakon nešto duljeg procesa pregovaranja, u taboru Selahi shvatili su financijski okvir kluba, ističući kako će klub ostati dosljedan svojim financijskim ograničenjima.

Na temu dužine novog ugovora, koji će zamijeniti postojeći (ističe ovog ljeta), klub će obavijestiti javnost kada se postignu konačni dogovori s obje strane. Ovaj put, Selahi, klub i igračev menadžer složili su se oko novog ugovora, što potvrđuje i Selahi sam, naglašavajući svoju odanost Rijeci.

Selahi uvjeren u dogovor

Lindon Selahi, koji je nedavno u ekskluzivnom intervjuu izrazio svoju predanost klubu, potvrđuje svoje riječi izjavom: “Jako sam vezan uz Rijeku. Tri godine sam tu, skoro 100 utakmica sam odigrao za ovaj klub i dok god nosim ovaj grb na prsima, davat ću sve od sebe na terenu i(li) poštivati odluke koje klub donese. Ni sa kim drugim ne pregovaram i ni s kojim klubom nemam nikakav dogovor. Pregovaram samo s Rijekom i želim potpisati novi ugovor s Rijekom. I znate što… Ja sam uvjeren da ćemo se Rijeka i ja na kraju dogovoriti.”

Lindon Selahi je tijekom zimskih priprema ostao aktivan i spreman, a sada, nakon potvrde produženja ugovora, može se fokusirati na daljnje predstave za Rijeku na terenu. Ova vijest zasigurno raduje navijače, trenere i sve uključene u klub, označavajući stabilnost ključnog igrača u momčadi.

Danas prijateljska utakmica sa Bravom

Za današnju utakmicu protiv Brava (17:00) otvorena je zapadna tribina, a svi pretplatnici imaju besplatan ulaz. Ulaznice su dostupne po cijeni od 10 eura za odrasle i 5 eura za djecu do 16 godina, uz otvaranje vrata stadiona u 16:30. Prodaja ulaznica vrši se isključivo na zapadnoj blagajni stadiona od 14:00, bez online prodaje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here