Home Vijesti Tijelo dečka ubijene Gabi Petito rastrgle su divlje svinje!

Tijelo dečka ubijene Gabi Petito rastrgle su divlje svinje!

269
0

Tijelo Briana Laundrija, koje je nedavno pronađeno nakon nekoliko tjedana istrage o ubojstvu Gabi Petito, otkriveno je samo po zubima koji su ga mogli identificirati.

Ostaci Briana Landryja otkriveni su prošle srijede u dijelovima guste šume na Floridi. Pronađeni su dijelovi kostura, vjeruje se da su Brianovo mrtvo tijelo pojele divlje životinje.

Ovaj 23-godišnjak ubrzo je nestao nakon što se kući vratio bez svoje djevojke Gabi Petito, čije je tijelo pronađeno u rujnu.

Brianovi posmrtni ostaci pronađeni su pet tjedana kasnije, u rezervatu Carlton, mjestu za koje se zna da je naseljeno grabežljivim životinjama.

Čovjek, koji živi oko kilometar od rezervata, otkrio je da mrtvozornik neće imati puno posla, budući da je rezervat Carlton od 25.000 hektara dom aligatorima i divljim svinjama.

– One su zle životinje i jedu sve. Svako “ljudsko meso” na otvorenom neće biti pronađeno – rekao je.

FBI je sugerirao da je Brian bio mrtav dugo vremena prije nego što su pronađeni njegovi ostaci. Ova zapanjujuća tragedija prati pronalazak tijela Gabi Petito, pronađenog 21. rujna, nakon što je nestala 27. kolovoza.

Gabi je posljednji put viđena u restoranu, gdje se ispričala osoblju zbog svađe s Brianom.

Tijelo 22-godišnje žene otkriveno je u Wyomingu, prije nego što je obdukcija potvrdila da je umrla od davljenja.

Snimka kamere s tijela, objavljena u kolovozu, prikazuje uplakanu Gabi koja opisuje svađu koju su ona i Brian vodili. Policija je zaustavila par nakon poziva koji su dobili od svjedoka koji je vidio kako Brian šamara Gabi.

Par je putovao kroz Kansas, Colorado, Utah, dok je Gabi njihov život u kombiju namjeravala dokumentirati na društvenim mrežama.

Međutim, 1. rujna njihova je avantura dobila zlokobni obrat kada se Brian iznenada vratio u roditeljski dom na Floridi, bez svoje djevojke.

Nakon toga, Brian je nestao nakon što je roditeljima rekao da idu na planinarenje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here