Home Sport Transfermarkt: 39% šanse da Messi završi u Hajduk

Transfermarkt: 39% šanse da Messi završi u Hajduk

354
0
messi (1).v1
messi (1).v1

U protekla 24 sata splitski Hajduk ne prestaje biti u središtu pažnje s bombastičnim vijestima. Najprije je klub službeno predstavio legendarnog talijanskog trenera Gennara Gattusa, a potom su se pojavile glasine o interesu za dva velika imena – Edina Džeku i Ivana Rakitića. Međutim, najneočekivanija i najbizarnija vijest stiže iz njemačkog Transfermarkta, koji tvrdi da je i Leo Messi potencijalni cilj Hajduka.

Gennaro Gattuso – Novi Trener Hajduka

Splitski klub službeno je objavio dolazak Gennara Gattusa kao novog trenera, što je izazvalo veliku euforiju među navijačima. Gattuso, poznat po svojoj strastvenosti i borbenom duhu, dolazi u Hajduk s ciljem da donese novu energiju i poboljša rezultate kluba. Njegovo iskustvo kao igrač i trener u vrhunskim europskim klubovima sigurno će biti od velike koristi Hajduku.

Interes za Edina Džeku i Ivana Rakitića

Istovremeno, pojavile su se glasine o interesu Hajduka za dva velika imena na zalasku karijera – Edina Džeku i Ivana Rakitića. Dok je dolazak Džeke i Rakitića i zamisliv, još uvijek nema službenih potvrda o njihovom mogućem transferu.

Najbizarnija Vijest: Hajduk i Leo Messi

Najneočekivanija vijest dolazi s Transfermarkta, specijaliziranog portala za nogometno tržište, koji tvrdi da postoji 39 posto šanse da Leo Messi završi u Hajduku. Messi, koji trenutno nosi dres američkog Inter Miamija, po mnogima je najbolji nogometaš svih vremena i aktualni je prvak svijeta s Argentinom. Iako je najvjerojatnije riječ o grešci ili nesporazumu, ova vijest izazvala je lavinu reakcija i spekulacija među navijačima i medijima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here