Home Vijesti Vedrana Rudan objavila da boluje od raka: Uživam u životu kao nikad

Vedrana Rudan objavila da boluje od raka: Uživam u životu kao nikad

138
1

Poznata riječka književnica Vedrana Rudan nije strana kontroverzama, ali ovaj put je svojom hrabrošću i iskrenošću osvojila srca svojih čitatelja otkrivši da se bori s rakom. Na svom blogu, Rudan je otvoreno podijelila svoje iskustvo suočavanja s dijagnozom i otkrila kako je smijeh, prijateljstvo i ljepota života postali njezini najveći saveznici u toj borbi.

Rudan je ispričala kako je tisuću puta zamišljala trenutak kad će čuti strašnu vijest od liječnika, ali kad se to zaista dogodilo, nije reagirala kako je očekivala. Umjesto pada u očajanje, osjetila je smijeh i zahvalnost prema svojim prijateljima i obitelji koji su joj pružili neizmjernu podršku.

Iako se suočava s teškom dijagnozom, Rudan ističe da je otkrila koliko ima pravih prijatelja i koliko je život zapravo lijep. U dobnim sedamdeset i pet godina, kad bi mnogi već pomislili da su proživjeli sve što život može ponuditi, Rudan ističe kako je smrt ili blizina smrti poseban doživljaj koji je oslobađa i podsjeća na bitnost života.

Njezina otvorenost o vlastitom iskustvu s rakom ne samo da je inspirirala mnoge, već je potaknula i razmišljanje o životu i smrti na posve nov način. Rudan nam pokazuje da čak i u najtežim trenucima, smijeh, prijateljstvo i ljepota života mogu biti najveće snage koje nas drže uspravno i hrabre da uživamo u svakom trenutku.

Čitajte cijeli tekst na Vedraninom blogu.

1 COMMENT

  1. “Death is insignificant way to finish my pain”!Sretno,ja je jedva čekam,žao mi je “elito ozbiljne zajebancije” za tebe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here