Home Mozaik Videi koje Let 3 objavljuje na TikToku imaju na milijune pregleda. Postali...

Videi koje Let 3 objavljuje na TikToku imaju na milijune pregleda. Postali su viralni hit!

128
0

Osim što im naglo raste popularnost na YouTubeu, gdje okupiraju sam vrh trendinga u Hrvatskoj i imaju jedan od najgledanijih videa na službenoj stranici Eurosonga, Let 3 i jedan od njihovih lidera, Damir Martinović Mrle, imaju i vrlo popularan profil na TikToku.

Let 3 ovaj svoj nagli porast pregleda na YouTubeu može pripisati hit pjesmi Mama ŠČ!, s kojom su izborili Eurosong, ali na TikToku, zahvaljujući Mrletovoj osebujnosti i originalnosti te vratolomijama koje izvodi, već dulje grade i održavaju svoju vojsku fanova i brend oko sloga “ŠČ”.

Mrle uz pomoć svoje kćeri suvereno vlada trenutno najpopularnijom platformom među mladima i producira sadržaj koji uspijeva postati viralan.

@let3.mrle Iz čmara visi ruža 🌹 Hvala ♥️ #eurosong #eurovision #šč #dora #let3 ♬ original sound – Let 3 Mrle

“Kći mi je otvorila TikTok. Ona i vodi TikTok. Još uvijek mi nije jasno kako to funkcionira. Facebook i Instagram imam već dosta dugo, a s TikTokom nisam uopće upoznat. Vidim, čim smo stavili tih naših par plesova, da su pratitelji to jako popratili, da vole, lajkaju i što već mogu sve činiti – tiktokaju se”, rekao je Mrle u radijskoj emisiji na Topu o svom profilu koji je otvoren sredinom 2020. godine, u jeku pandemije koronavirusa.

Snimke koje Mrle radi za TikTok uglavnom su vezane i uz Let 3, pa samim time radi i svom bendu veliku promociju na toj društvenoj mreži. Njegovi šaljivi videi obično skupljaju na desetke tisuća pregleda, a neki su ih čak prikupili i više od milijun.

Mrleta na TikToku prati 13.6 tisuća ljudi, a ima gotovo 150 tisuća lajkova na svojim videima. U njima uglavnom promovira svoj brend i brend Leta 3, “ŠČ!”, a zanimljivo je kako je on nastao puno prije pjesme koja je pobijedila na Dori.

Previous articleJedan od Hrvata u Zambiji završio u bolnici!
Next articleSoros: Poraz Rusije u Ukrajini uzrokovati će raspad ruskog carstva!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here