Home Mozaik VIDEO: Putnik dobio proljev u avionu. Morali su se vratiti i očistiti...

VIDEO: Putnik dobio proljev u avionu. Morali su se vratiti i očistiti ga

204
0

Putnici na letu iz Atlante za Barcelonu proživjeli su iskustvo kao iz horora nakon što je jedan od putnika dobio proljev, zbog čega se avion morao vratiti natrag kako bi ga očistili.

Jedan od putnika imao je probavne tegobe i pokušao je doći do toaleta, ali je nažalost zakasnio. Smrad je počeo ispunjavati avion, a neugodan miris putnicima je bio najmanja briga nakon što su uočili izmet kako curi niz prolaz.

Sada se pojavila snimka iz unutrašnjosti aviona koja prikazuje operaciju čišćenja. U kratkoj snimci može se vidjeti kako je prolaz na nekim mjestima prekriven papirnatim ručnicima, na kojima se nazire smeđi talog.

LiveATC.com uspio je snimiti pilota kako kontroli leta prenosi poruku, objašnjavajući u kakvoj su se situaciji našli.

“Ovo je biološka opasnost. Imali smo putnika koji je imao proljev cijelim putem, pa žele da se vratimo u Atlantu”, rekao je pilot.

Cijela je priča postala viralna, a u komentarima ispod snimke javio se brat jednog od putnika koji je rekao da mu je cijela stvar bila smiješna.

“Nasmijao sam se do suza nakon njegovog telefonskog poziva kad mi je u ponoć objasnio zašto je još u Americi. Rekao je da je to nešto najsmješnije što je ikada doživio”, napisao je, a ljudi su se počeli sprdati u komentarima.

“Zamislite taj smrad”, “Smeđi papirnati ručnici, kvragu, ne” i “Ovo je preludo”, samo su neki od komentara.

Međutim, ne može reći da je cijela stvar bila smiješna onima koji su to stvarno proživjeli.

“Moj partner je bio na tom letu! Bilo je prilično loše. Kapalo je niz prolaz, užasno je smrdio”, jedan je od komentara.

Jedan od putnika rekao je za Daily Mail: “I moja žena i ja smo bili na letu. Bio je nered. Piloti su donijeli pravu odluku da se okrenu. Nakon što je avion sletio, temeljito je očišćen. Nisu otišli do oko 2:30 ujutro. Iščupali su tepih i stavili novi.”

Previous articleRujanske ljetne vrućine, temperature će se penjati do 33C!
Next articleDodatna pouka stravične nesreće u Srbiji, zbog vožnje u kontra smjeru: otpisujemo dizelaše, koji su najsigurniji!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here