Home Mozaik Vidio ovaj detalj na tijelu lijepe žene i zgrozio se: Zato ju...

Vidio ovaj detalj na tijelu lijepe žene i zgrozio se: Zato ju je počeo varati sa svima drugima

402
0

Svatko ima određene fetiše i slabosti. Kada to porazi dobru komunikaciju u vezi, nastaju problemi na svim razinama.

Kultna rubrika “Dear Deirdre” u kojoj čitatelji britanskog magazina “The Sun” iznose svoje emotivne i seksualne probleme, a stručnjaci odgovaraju, uvijek ima nešto zanimljivo za ponuditi. Svojedobno je pomoć zatražio nesretni surpug koji ne može prestati varati svoju suprugu, i to isključivo s plus-size manekenkama.

Počeo sam varati svoju ženu jer mi više nije bila privlačna. Imam 42 godine i radim kao fotograf za časopis o odjeći. Jako mi je zabavno raditi, čak i s djecom, ali najviše volim raditi s modelima punije građe. Tako su sretni u svojoj koži.

“Ima bolje trbušne mišiće od mene i to ubija moju želju za seksom”

Moja žena ima 38 godina i ima dobar posao u tvornici za mršavljenje. Mislim da to ima veliki utjecaj na nju. Reklamira proizvode za mršavljenje, a odnedavno je opsjednuta teretanom. U redu, mršava je, ali sada također izgleda iscrpljeno, a tijelo joj je sve tvrđe i tvrđe.

Ima bolje trbušne mišiće od mene i to ubija svu moju želju za seksom. Kad ima slobodnog vremena, redovito ide u teretanu. Također, moja žena je opsjednuta time što jedemo. Restorani uopće ne dolaze u obzir, a navečer prije spavanja pažljivo prelistava svoje fitness časopise.

Na jednom od snimanja počela sam razgovarati s modelom iz Skandinavije. Imala je 32 godine, lijepa, bujnih oblina, a mene je potpuno očarala. Dao sam joj nekoliko komplimenata i pozvala me u svoj hotel na piće. Jedno piće pretvorilo se u nekoliko.

Predložila je seks. Tijelo joj je bilo fantastično, obline na svim pravim mjestima i koža meka poput svile. Bila je vrlo ženstvena. Poslije me mučio osjećaj krivnje, ali sam znao da moja žena to nikada neće saznati.

Zatim sam završio u krevetu s drugom ženom, također modelom za časopise, koja je ovaj tjedan napunila 27 godina. I tijelo joj je bilo privlačno i mekano, a seks fenomenalan.

Znam da ono što radim nije ispravno. Kako da popravim svoj brak? Je li moguće da me moja žena ponovno privuče?

Kakav je odgovor stručnjaka?

Kvalitetna i dobra veza ne temelji se samo na fizičkoj privlačnosti, ona se temelji na karakternoj privlačnosti i želji za komunikacijom i druženjem s tom osobom.

Očito je da ste se ti i supruga udaljili, možda zbog njezine opsjednutosti izgledom i teretanom, ali možda to ne radi zbog sebe, već zbog vas dvoje. Danas je veliki društveni pritisak na izgled, a favorizira se mršavost.

Razgovarajte sa suprugom o vašem odnosu, objasnite joj kako se osjećate i recite joj da vam smeta što ona toliko vremena provodi u teretani. Recite joj da želite podgrijati strast u vašoj vezi, predložite joj da izađete zajedno i provedete više kvalitetnog vremena zajedno. Odlazak na večeru jednom tjedno neće naštetiti njezinoj dijeti ili fitness rutini.

Sjetite se zašto ste se zaljubili u svoju ženu. Reci joj što ti se kod nje sviđalo tada i što ti se kod nje sviđa danas. Pobrinite se da se osjeća dobro u sebi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here