Home Mozaik Vlatka Pokos pozirala s torbicom kakva košta 45 tisuća kuna (FOTO)

Vlatka Pokos pozirala s torbicom kakva košta 45 tisuća kuna (FOTO)

328
0

Vlatka Pokos na svom je Instagramu objavila nove fotke. Bivša voditeljica i pjevačica postala je plavuša, a za Instagram se fotkala u bijelom odijelu i plavom satenskom topu. No, najviše pažnje privukla je njezina Dior torbica.

Lady Dior torbica jedna je od najpopularnijih modela ove dizajnerske kuće. Model poput onog koji nosi Vlatka, ako se radi o originalu, košta oko 6000 eura, dakle više od 45 tisuća kuna.

Vlatka je oduvijek bila obožavateljica Diora, a u Kanadi je bila i njihova zaposlenica. Na LinkedIn profilu bivše voditeljice stoji da je od prosinca 2017. godine do kolovoza 2020. godine radila u Dioru u Torontu kao modni konzultant.

Voditeljica je navela da je u dvije godine i devet mjeseci u Dioru radila u prodaji te da je poslovala s klijentima osobno, a podnosila je i financijska izvješća nadređenima.

Priča s Vlatkom i Diorom počela je nešto drugačije. Bivša voditeljica nekad je bila poznata po obožavanju skupih brendova, a Dior je bio jedan od njezinih omiljenih. U svojoj knjizi Život u raju napisala je da je u Diorovom dućanu u Rimu, dok joj je Dikan kupovao baloner, upoznala čovjeka s kojim ga je prevarila.

Previous articleVučić u Ujedinjenim narodima poput Borata u New Yorku! (VIDEO)
Next articleStiže velika promjena vremena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here