Home Mozaik Vučić u Ujedinjenim narodima poput Borata u New Yorku! (VIDEO)

Vučić u Ujedinjenim narodima poput Borata u New Yorku! (VIDEO)

72
0

U Sjedinjenim Državama trenutno zasjeda 77 Generalna skupština UN-a. Prisutan i srbijanski predsjednik Vučić koji je svojim teatralnim nastupom izazvao podsmjeh u dijelu medija ali i na društvenim mrežama.

Šef srbijanske države Aleksandar Vučić u srijedu je izazvao burne reakcije na 77. Generalnoj skupštini UN-a u New Yorku. Izašao je iz sjedišta UN-a kako bi protegnuo noge na svježem zraku. Njegove geste bile su vrlo slične kazahstanskom televizijskom reporteru Boratu Sagdijevu iz filma Sashe Barona Cohena “Borat”.

Dugačak u odijelu smiješnih pokreta istražuje “SAD i A”: Ono što zvuči kao opis američkog mockumentarca “Borat – Kulturno učenje iz Amerike u korist slavne nacije Kazahstana” nedvojbeno bi se moglo primijeniti na Vučićev košarkaški nastup u New Yorku.

Političar visoka 1,99 metara iskoristio je priliku da usred bijela dana popriča s trojicom Amerikanaca na košarkaškoj utakmici. Američki momci bili su vidno oduševljeni što su se slikali sa srbijanskim predsjednikom – čak je i Vučić dao “palac gore” za dobru utakmicu u njujorškom parku.

Kazahstanski reporter Borat Sagdiyev također nije propuštao priliku stupiti u kontakt s ljudima u filmu “Borat”: bilo u WC-u, na dogovorenim intervjuima ili u najmračnijim uličicama države. Borat je Amerikancima uvijek uzvraćao osmijehom na licu i dva poljupca. Na društvenim mrežama korisnici sada Vučićevu gestu uspoređuju s Boratovom i u njoj vide određenu sličnost.

Previous articleMali i veliki Riječani eko utrkom na Korzu obilježili Europski tjedan mobilnosti i održivog razvoja
Next articleVlatka Pokos pozirala s torbicom kakva košta 45 tisuća kuna (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here