Home Vijesti Panika u SDP-u: Izgubit ćemo izbore u Rijeci, a u Zagrebu će...

Panika u SDP-u: Izgubit ćemo izbore u Rijeci, a u Zagrebu će nas HDZ pomesti s Prgometom!

2651
0

milanovicNakon najave Milanovićevog povlačenja, u SDP-u je započeo bratoubilački rat na svim razinama. Na Facebooku su već formirane grupe koje se međusobno šamaraju i jednog kandidata nazivaju policajčinom, a drugoga vikend-predsjednikom.

Prema informacijama koje donosi današnji Jutarnji list, u najužem vodstvu stranke je postojao načelni dogovor da će Milanović najprije objaviti povlačenje, a onda će se sastati sa suradnicima i razmotrit će se tko bi bio najbolji nasljednik. Navodno se govorilo o Ranku Ostojiću i Hajdašu Dončiću, no do toga nije došlo jer je odmah nakon Picule reagirao Ostojić i zauzeo poziciju glavnog protukandidata.

– Zoran je opet prelomio preko koljena. Opet nije sazvao ljude, nije sa svojim suradnicima razmotrio situaciju, nije smatrao potrebnim čuti što drugi misle da je najbolje za stranku, tko bi bio najbolji kandidat, možemo li staviti glave skupa i naći zajedničko rješenje – kaže osoba koja spada u veterane i jako je ljuta na Milanovića što je počeo gurati Ostojića.

– To nije dobro. Izgubili smo ove izbore, a s ovakvim ponašanjem izgubit ćemo i lokalne. Tek nam slijedi loš rezultat u Rijeci. Obersnel će teško ponovno biti izabran, a nije stvorio ni jedno novo lice. A u Zagrebu će nas pomesti HDZ koji će izaći s Prgometom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here