Home Vijesti Šamaranje u riječkom SDP-u: Komadina i Linić protiv Obersnela

Šamaranje u riječkom SDP-u: Komadina i Linić protiv Obersnela

3710
1

obikomadinalinicPreviranja u vrhu SDP-a otvorila su i sukobe na lokalnoj razini. Sve je započeo Slavko Linić koji formalno nije u stranci ali je i dalje zadržao velik utjecaj. U jučerašnjem Novom listu prozvao je svog nasljednika Vojka Obersnela da je ‘držao ljestve’ Zoranu Milanoviću.

– Razočaralo me što Obersnel nije reagirao na strašne stvari koje je Milanović u ovoj kampanji izgovarao, na ono da mu se fućka za ‘Za dom spremni’! Znate vi dobro kako Vojko lako dijeli ‘šamare’, a Milanovića nije ošamario za tu izjavu. Zašto nije javno reagirao i ogradio se od toga?, zapitao se Linić i isprovocirao brzu reakciju Obersnela u današnjem Novom listu.

– Zanimljivo je da me za to proziva baš Linić koji je sjedio u studiju kod Velimira Bujanca koji se slika s nacističkom uniformom. Linić me proziva iako se skrasio u političkoj opciji u kojoj je, između ostalih, Ivo Baldasar za kojeg je poznato što je i kako radio. Slavko je ošamario riječane, dovevši u europsku prijestolnicu kulture Milana Bandića da nam priča kako je od Zagreba učinio europski grad, zaključio je.

Obersnel sumnja da se u Linićevom slučaju ne radi o slučajnom napadu nego o artiljerijskoj pripremi za nešto što možemo očekivati na lokalnim izborima.

Da takav zaključak nije daleko od istine svjedoči i reakcija Zlatka Komadine koji je podržao – Linića.

– Velik dio onoga što je rekao je ispravno ali za komentar ovoga morat ćete pitati Obersnela, izjavio je za Novi list.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here