Vijesti

Preminuo motociklist nastradao sinoć kod Selca

Preminuo motociklist nastradao sinoć kod Selca

Proteklog vikenda na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 30 prometnih nesreća u kojima je, nažalost, poginula jedna osoba, četiri su teže i četiri lakše ozlijeđene.Poginuo je 44-godišnji motociklist u nesreći što se sinoć oko 21.30 sati dogodila na području Selca.

U spomenutom razdoblju evidentirano je i počinjenje prometnih prekršaja u svezi čega izdvajamo događaj u Moravicama od 21. travnja, u kojem se 29-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel Corsa, riječkih registarskih oznaka, nije zaustavio na znak policije. Odbio je testiranje alkoholiziranosti, a prilikom privođenja je ometao postupanje policijskih službenika vrijeđajući ih i omalovažavajući te jednom od njih uputio i prijetnje.

Nešto ranije oko 2 sata na području Čavli zatečen je 40-godišnjak dok je upravljao teretnim vozilom marke Iveco, riječkih registracijskih oznaka, s koncentracijom alkoholom 2,72 g/kg. Vozilom je upravljao unatoč ranije izrečenoj zabrani upravljanja vozilom B kategorije. U Tršću je jučer oko 4 sata zatečen 31-godišnji vozač osobnog vozila marke Mitsubishi, delničkih registarskih oznaka, koji je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,04 g/kg, također u vrijeme zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Osim navedenih vozača, policija je jučer zbog alkoholiziranosti privela i 37-godišnjeg vozača osobnog vozila marke BMW, riječkih registarskih oznaka, kojega je zaustavila oko 2 sata u Wenzelovoj ulici u Rijeci gdje je vozilom upravljao s koncentracijom alkohola od 1,86 g/kg.

Svi počinitelji prometnih prekršaja sankcionirani su prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a u cilju veće sigurnosti u prometu pozivamo sve sudionike na povećani oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Na Drenovi opljačkan dućan, na Podmurvicama ukrali moped

spFebruary 20, 2019

Komadina: Marišćina mora prestati smrdjeti

spFebruary 19, 2019

Povijesni toponimi po Starom gradu bit će postavljeni krajem ožujka

spFebruary 19, 2019

Rijeka u magli!

spFebruary 19, 2019

Prometna nesreća na Kantridi

spFebruary 18, 2019

Zabio se u ogradu na zaobilaznici kod Matulja

spFebruary 18, 2019

Jedna osoba teže, šest lakše ozlijeđeno u prometnim nesrećama ovog vikenda

spFebruary 18, 2019

20 pripadnika Torcide zadržano zbog neispravnih ulaznica

spFebruary 18, 2019

Krk i Rijeka u subotu najtopliji gradovi u Hrvatskoj

spFebruary 16, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.