Vijesti

Preminuo motociklist nastradao sinoć kod Selca

Preminuo motociklist nastradao sinoć kod Selca

Proteklog vikenda na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 30 prometnih nesreća u kojima je, nažalost, poginula jedna osoba, četiri su teže i četiri lakše ozlijeđene.Poginuo je 44-godišnji motociklist u nesreći što se sinoć oko 21.30 sati dogodila na području Selca.

U spomenutom razdoblju evidentirano je i počinjenje prometnih prekršaja u svezi čega izdvajamo događaj u Moravicama od 21. travnja, u kojem se 29-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel Corsa, riječkih registarskih oznaka, nije zaustavio na znak policije. Odbio je testiranje alkoholiziranosti, a prilikom privođenja je ometao postupanje policijskih službenika vrijeđajući ih i omalovažavajući te jednom od njih uputio i prijetnje.

Nešto ranije oko 2 sata na području Čavli zatečen je 40-godišnjak dok je upravljao teretnim vozilom marke Iveco, riječkih registracijskih oznaka, s koncentracijom alkoholom 2,72 g/kg. Vozilom je upravljao unatoč ranije izrečenoj zabrani upravljanja vozilom B kategorije. U Tršću je jučer oko 4 sata zatečen 31-godišnji vozač osobnog vozila marke Mitsubishi, delničkih registarskih oznaka, koji je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,04 g/kg, također u vrijeme zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Osim navedenih vozača, policija je jučer zbog alkoholiziranosti privela i 37-godišnjeg vozača osobnog vozila marke BMW, riječkih registarskih oznaka, kojega je zaustavila oko 2 sata u Wenzelovoj ulici u Rijeci gdje je vozilom upravljao s koncentracijom alkohola od 1,86 g/kg.

Svi počinitelji prometnih prekršaja sankcionirani su prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a u cilju veće sigurnosti u prometu pozivamo sve sudionike na povećani oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Rijeka najnapredniji digitalni grad u Hrvatskoj

spApril 23, 2019

Najveća brzina 209 km/h, najveća koncentracija alkohola 2,2 g/kg

spApril 23, 2019

Šleper se ispriječio na vijaduktu Svilno!

spApril 23, 2019

Sjajne vijesti iz SAD-a: Milini nalazi puno bolji od očekivanih!

spApril 23, 2019

Na današnji dan Rijeka dobila autonomiju!

spApril 23, 2019

Stiže pijesak iz Sahare, tko nije oprao auto, neka ga ni ne pere!

spApril 20, 2019

VIDEO: Požar u Sušačkoj Dragi, kanader nad Sušakom!

spApril 20, 2019

Autobus pun putnika izgorio na autocesti Rijeka – Zagreb!

spApril 19, 2019

Grad podijelio četiri tisuće porcija srdelica

spApril 19, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.